Suomen Levy Oy

Suomen Levy Oy

Tuoretta energiaa toimialalle

Itsenäisenä toimijana olemme tuore, v.2018 perustettu alihankintaleikkeiden ja kokoonpanojen toimittaja. Olemme samaa yrityspohjaa kuin Visu Kaluste Oy ja Suomenselän Jauhemaalaus, jotka molemmat ovat omien alojensa tunnettuja, luotettavia pitkänlinjan ammattilaisia.

Johtavana laboratoriokalustetoimittajana Visu Kaluste työllistää meitä kalusteiden metalliosien leikkauksen, särmäyksen ja kokoonpanohitsauksen tiimoilta. Samalla tontilla sijaitsevan Suomenselän Jauhemaalauksen kanssa teemme tiivistä yhteistyötä ja valmiit, maalatut levyleikkeet saatkin kustannustehokkaana kokonaisuutena. Ei aivan saman katon alta mutta melkein. 😊

Tahto ja tekijät kasvulle

Alun perin olemme siis syntyneet omistajayhtiöiden tarpeeseen. Alati kasvava tuotantokapasiteettimme ja konekantamme mahdollistaa luotettavat, nopeat toimitukset myös muille - kaikenkokoisille yrityksille.

Levyleikepuolella erityisen tervetulleita ovat suuret sarjatyöt. Tähän meillä on käytössä Bystronic -tuoteperheeseen kuuluva automaattinen purku- ja lastausasema.

Syksyllä 2020 hankimme toisenkin särmäyspuristimen ketteröittämään toimitusvauhtiamme. Kokoonpanopuoli on laajennut koko vuoden 2020 ja laajenee edelleen. Myös erilaiset suunnittelutyöt ja protovalmistus kuuluvat palveluihimme.

Asiakas edellä. Aina.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Suunnitellaan yhdessä Sinua parhaiten palveleva kokonaisuus. Asiakkaan tarpeiden täyttäminen on kunniatehtävämme ja sen saavutus luotettavasti, nopeasti ja tehokkaasti intohimomme!

Kesällä 2020 on alkanut kehitystyö kohti ISO 9001 -laatujärjestelmää.

Tavoittelemme tulevaisuudessa myös ISO 14001 -ympäristöjärjestelmästandardia.

 

Eurometallin artikkeli meistä